Mleczko BMW 3





Opis
Samochody BMW E21 były pierwszą generacją Serii 3, produkowanymi w latach 1975 – 1983. E21 – dwudrzwiowy sedan lub cabrio (1978) – dosyć szybko, bo po dwóch latach od uruchomienia produkcji, zostały szybko ulepszone poprzez zamianę dotychczasowych silników na 6-cylindrowe. Seria 3, zaprezentowana przez koncern na Stadionie Olimpijskim w Monachium, była odpowiedzią marki na starzejące się modele z Serii 02. Jedną z widocznych zmian, które do dziś wyróżniają E21, był ich ikoniczny design, które BMW zawdzięcza francuskiemu projektantowi, Paulowi Bracqowi. Detalem, który za każdym razem przykuwa wzrok, jest maskownica przypominająca groźny, skupiony wyraz paszczy rekina.
Samochody BMW E21 były pierwszą generacją Serii 3, produkowanymi w latach 1975 – 1983. E21 – dwudrzwiowy sedan lub cabrio (1978) – dosyć szybko, bo po dwóch latach od uruchomienia produkcji, zostały szybko ulepszone poprzez zamianę dotychczasowych silników na 6-cylindrowe. Seria 3, zaprezentowana przez koncern na Stadionie Olimpijskim w Monachium, była odpowiedzią marki na starzejące się modele z Serii 02. Jedną z widocznych zmian, które do dziś wyróżniają E21, był ich ikoniczny design, które BMW zawdzięcza francuskiemu projektantowi, Paulowi Bracqowi. Detalem, który za każdym razem przykuwa wzrok, jest maskownica przypominająca groźny, skupiony wyraz paszczy rekina.
Autorem rysunku jest wrocławski artysta Paweł Grabowski
Mleczko o smaku waniliowym w czekoladzie.
200 g
Skład:
syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada 25% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476; aromat), cukier, woda, tłuszcz roślinny (tłuszcz palmowy, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, emulgator: E471), mleko w proszku odtłuszczone, substancja żelująca: agar, albumina wysokopienista (białko jaja kurzego, stabilizator: E 1505), substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat: etylowanilina, sól, barwnik: karoteny. Może zawierać sezam.
Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. Masa kakaowa w czekoladzie: 40,5%.